Apelsini-kaneeliküpsised

Kergesti valmistatavad pehmed küpsised annavad huvitava maitseelamuse.




KOOSTISAINED

6 dl nisujahu
1 dl kartulijahu
1,5 dl tuhksuhkrut
300 gr võid
1 apelsini koor ja mahl
1 dl suhkrut
1 tl kaneeli




VALMISTUSJUHEND

1. Sega omavahel nisujahu, kartulijahu ja tuhksuhkur. Kalla segu läbi sõela.

2. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud külm või ja näpi näppude vahel korralikult läbi.

3. Riivi apelsini koor ja pressi mahl. Lisa mõlemad jahusegule. Sega läbi kuni moodustub tainas.

4. Sega omavahel suhkur ja kaneel.

5. Veereta käte vahel tainast väikesed pallid. Keeruta neid suhkru-kaneeli segus.

6. Aseta pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pressi kahvliga tainapallid lamedaks.

7. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 10 minutit.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Kihelkonna kirik


 Pirita klooster


 Õhtune Tallinna kesklinn

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused